Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

The city

Σήμερα ξύπνησα στις 8.46 (ξεκινώ δουλειά στις 8.30 κανονικά) διότι δεν άκουσα το ξυπνητήρι. Πώς ξύπνησα και κατάλαβα ότι άργησα; Από τον ήχο της κίνησης των αυτοκινήτων. Για να καταλάβεις, ξέρω ακριβώς τον ήχο της κίνησης στις 6.30, στις 7.45, στις 8.15 και στις 8.45-9.00.
Τώρα κάθομαι στο γραφείο και προσπαθώ να δουλέψω. Ακούω τον ήχο της χορτοκοπτικής που κουρεύουν το γρασίδι του απέναντι κτιρίου (αυτό γίνεται σχεδόν κάθε βδομάδα!!!), τον ήχο του εργαλείου που κόβουν πλακάκια διότι επιδιορθώνουν το πεζοδρόμιο από κάτω και τον ήχο του μηχανήματος που κόβει τα αγριόχορτα στο διπλανό πάρκινγκ. Επίσης ακούω τα αυτοκίνητα, τις πουρούες των αυτοκινήτων που παίζουν επίμονα διότι προφανώς ο πρώτος οδηγός δεν πάτησε γκάζι 1 δευτερόλεπτο πριν να ανάψει το πράσινο φανάρι.
By the way, περνά και ένα ελικόπτερο...
Επίσης ακούω το τηλέφωνο της διπλανής μου που χτυπά κάθε 10 λεπτά, το τηλέφωνο του διπλανού γραφείου που χτυπά ασταμάτητα και το τηλέφωνο του μάστρου που δεν τον αφήνουν σε ησυχία.
Αν έρθω αύριο με το Καλάσνικοφ και αρχίσω να παίζω, φταίω;;;;;;

7 σχόλια:

  1. Εγώ προσωπικά εννά δουλεύκω τζαι δε θα ακούω το καλασνικοφ. Ι σατζεστ γιου ντου δε σέιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το κουμπί που πατάς για να συγκεντρώνεσαι αυτόματα σε μένα δεν δουλεύει σήμερα. Και έχασα και το ipod που να μεν πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ! Μάστρε εσύ είσαι; Εν τζαι εννοούσα το για το καλάσνικοφ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα!!! Μάστρε της Πασχαλίνας εν ακριβώς λόγω τούτης της εξαιρετικής (εννοώ το) ικανότητας σου να συγκεντρώνεσαι που εγίνηκες μάστρος. Παρόλο που εμένα εν με ενοχλούν τόσο πολλά οι ήχοι, αχχχ να εμπορούσα τζι εγώ να συγκεντρώνουμαι αυτόματα... τζαι άμα ξι-συγκεντρώνουμαι να ξανασυγκεντρώνουμαι αμέσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν επήεννες ύπουλα ύπουλα και έβγαζες τα τηλέφωνα από τη πρίζα; χε χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν έμπαινες στο γραφείο με την μπουλτόζα? Όι α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χμμμ πρίζα ή μπουλτόζα, πρίζα ή μπουλντόζα...Τείνω προς το δεύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή